Belenco Mutfak Tezgahı

 Belenco Mutfak Tezgahı

Belenco tezgahın ham maddesi kuvars mineralidir. % 93 ü kuvarstan oluşan Belenco tezgâhların geri kalan kısmı bağlayıcılardan oluşmaktadır.

Belenco mutfak tezgahı kuvars yapısı sayesinde yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır. Ancak bu dayanıma sahip olmasına karşın ani sıcaklık değişmelerinden etkilenebilir. Fırından ya da ocaktan çıkarılan kapların direkt tezgâh üzerine konulmaması, altına da nihale konulmasında fayda vardır. Belenco tezgâhların hammaddesi doğadan elde edilir. Üretimin her aşamasında ve üretim sonrasında kullanılan ürünlerde sağlığa zarar verici hiçbir madde kullanılmaz.

Belenco, GREENGUARD sertifikasına sahiptir. GREENGUARD İç Mekan Hava Kalitesi Sertifikası ve GREENGUARD Çocuklar ve Okullar Sertifikası,  havaya zararlı düzeyde toksik kimyasallar yaymayan bir malzeme olduğunu belgeler. Belenco ayrıca LGA ve NSF sertifikalıdır. LGA, Belenco’ nun kolay temizlendiğini, temizlik sonrası mikrobiyolojik sağlığa uygunluk açısından tamamen güvenli olduğunu onaylar. NSF ise Belenco’nun üzerinde yiyeceklerin güvenle hazırlanabileceğini tasdik eder.

 

Belenco Tezgah Fiyatları

Belenco tezgah renk ve desen çeşitliliği içinde Belenco fiyatları değişkenlik göstermektedir. Belenco renklerine göre belirlenen fiyatlar tezgahın ölçülerine göre de değişkenlik göstermektedir. Fiyat belirlenmesinde tezgahın ölçüsü, kenar bitimi, uygulama farklılıkları, kullanılan plakadaki freler gibi bir çok etken göz önüne alınmaktadır.

Belenco fiyatlarında çeşitli zaman dilimlerinde değişimler gösterir. Ham madde fiyatlarındaki, imalat ve işçilik ücretlerindeki değişimler tezgah fiyatlarına etki etmektedir. Belenco tezgah fiyatları için firmamızla iletişime geçmelisiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tekmak İstif – İkinci El Forklift Fiyatları

Forklift Nedir? - Forklift Kiralama

Gabile Sohbet