Ankastre Ocak – Ankastre Fırın | Termikel

 Ankastre Ocak – Ankastre Fırın | Termikel


Ankastre, mutfak ile bütünleşmiş bir kavram olsa da ankastre mutfak dışında ankastre banyonun da olabileceğini söylemeden geçmeyelim. Ankastre çamaşır makinesi ve ankastre kurutma makinesi sayesinde banyoda da ankastrenin avantajlarından yararlanmak mümkün. Peki, bunlar dışında hangi ürünler ankastre olarak sunuluyor? Hemen söyleyelim: Bulaşık makinesi, Ankastre fırın, mikrodalga fırın, buzdolabı, davlumbaz ve Ankastre ocak, ankastre seçeneği olan beyaz eşya çeşitleri. Ayrıca fırın, davlumbaz ve ocak bir araya geldiğinde bu buluşma genellikle ankastre set olarak adlandırılıyor.

Ankastre Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler:
• Ankastre beyaz eşya yerleştirilmesi için açılan yuvanın ölçülerini alarak bu doğrultuda ürün satın almalısınız.
• İhtiyacınızı karşılayabilecek beyaz eşya kapasitesini tercih ettiğinizden emin olmalısınız. Çünkü ölçüleri aynı olsa da kapasiteleri ya da iç hacimleri farklı ürünler olabiliyor.
• Seçtiğiniz ankastrenin mutfakta bütünlük sağlayabilmesi için aynı renge sahip ürünler seçmeli, yani tüm ürünleri aynı renkte olan bir set oluşturmalısınız.
• Doğayı korumak ve bütçenize katkı sağlamak için alacağınız ürünlerin hangi enerji sınıfına dâhil olduğunu incelemelisiniz.
• Ocağınızın gazlı mı, elektrikli mi; bulaşık makinenizin tam ankastre mi, yarı ankastre mi olması gerektiğine karar vermelisiniz. Gazlı ocaklar, çoğu ailenin evinde bulunan bir ürün olsa bile elektrikli ocakların kullanımının da gitgide arttığını unutmamalısınız. Temizliği oldukça kolay olan elektrikli ocakların kullanım kolaylığı sağladığını da belirtelim. Peki, tam ankastre bulaşık makinesi ile yarı ankastre bulaşık makinesi arasındaki fark nedir? Tam ankastre bulaşık makinesinin kontrol paneli önde değil kapağın üzerindedir. Yani ilk bakışta makine, bir mutfak dolabı gibi görünebilir. Yarı ankastre bulaşık makinesinin kontrol paneli ise kapağın ön kısmında bulunur ve kapağın alt kısmı dolap gibi görünür. Diğer bir deyişle tam ankastre bulaşık makinesi, mutfağınızla daha bütünleşik bir görünüm oluşturur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tekmak İstif – İkinci El Forklift Fiyatları

Forklift Nedir? - Forklift Kiralama

Gabile Sohbet