Havalandırma Sistemleri

 Havalandırma Sistemleri


Havalandırma Sistemleri sektörü oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Mekanik Havalandırma, Fabrika Merkezi Endüstriyel Havalandırma Sistemleri türleri vardır. Havalandırma Sistemleri Fiyatları şirketimizde oldukça uygundur. Bu Sistemler özellikle bulunduğumuz mekanın içerisinde birçok işlevi ile bize temiz faydalı hava sağlıyor. Kapalı bir ortam içindeki kirli havanın temiz hava ile değiştirilmesi olarak bilinir. Eğer bu havalandırma esnasında ortamdaki nem ve sıcaklık kontrolü yapılıyorsa iklimlendirme, sadece sıcaklık kontrolü yapılıyorsa sıcaklık ve nem kontrolünün ikisi de yoksa havalandırma olarak bilinir.

Fabrika Havalandırma Sistemleri

Fabrikalar kirli havaların bulunduğu en yoğun yerlerdir. İnsan sağlığı için büyük risk bulundurur. Fabrikalarda bulunan proses araç, gereç ve ekipmanları verimli olarak çalışabilmesi içinfabrika havalandırma sistemleri düzgün kurulması gerekir. Hammadde ve kimyasallar havaya zararlı partiküller yaymakta ve çalışanların sağlığını tehlikeye sokuyor.

Endüstriyel Havalandırma Sistemleri

Endüstriyel havalandırma sistemlerinin birçok alternatifi vardır. Endüstriyel işletmeler ve tesislerde sıklıkla kullanılan sistemlerdir. Endüstriyel sistemlerin amacı, tesislerde çalışan kişileri korumaktır. Bunun akabinde bakıldığı zaman endüstriyel işletmelerin, tehlike arz eden üretim alanlarında ve kimyasal maddelerde kullanıldığını söyleyebiliriz.Endüstriyel havalandırma sistemleri, çalışma ortamlarında bulunan kirlenmiş havanın temiz hava ile değiştirilmesini hedefler.

Merkezi Havalandırma Sistemleri

Merkezi soğutma sistemleri, kullanım alanına göre iki kompresörlü, üç kompresörlü, eşit veya farklı güce sahip kompresörler ile üretiliyor. Merkezi havalandırma sistemleri; konut, restoran, fabrika, kafe, kültür merkezleri, sosyal tesisler, fırınlar ve depolar gibi birçok alanda kullanılabilmektedir. Mekanik havalandırma sistemleri ise Evlerde ya da ticari binalarda, kirlenmiş havayı çekerek ya da temiz hava vererek daha iyi ve temiz iç hava kalitesini sağlayan sistemlerdir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tekmak İstif – İkinci El Forklift Fiyatları

Forklift Nedir? - Forklift Kiralama

Gabile Sohbet